top of page
Ключи автомобиля

Ajo-opettajamme ovat aina sinun tukenasi koko opetuksen ajan. Löydämme yksillöllisen lähestymistavan jokaiseen opiskelijaan ja voit olla varma, että juuri sinun tarpeitasi otetaan huomioon.

Voit itse päättää sinulle sopivasta aikataulusta, sillä ajotunnit järjestetään silloin, kun sinulle parhaiten sopii - aamulla, päivällä, illalla tai vaikka viikonloppuina.

Opetus

Autokoulussamme voit saada kokonaisvaltaisen ja laadukkaan opetuksen. Tarjoamme erilaisia opetuspaketteja, joista voit valita itselleen sopivamman. Autokoulumme opettajat ovat myös aina valmiit auttamaan sinua valinnassa. Jos ei yksikään opetuspaketti tunnu sinusta sopivalta, niin voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan ja sinun toiveitasi vastaavan opetuspaketin. Opetuspakettia on myös mahdollista vaihtaa opetuksen aikana, jos huomaat, että valittu opetuspaketti ei vastaakaan toiveitasi.

Onko sinulla jo ajokortti, mutta ajamisesta on kulunut pitkää aikaa ja kaipaat lisävarmuutta ajamiseen? Ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin me autamme sinua palaamaan auton ratin taakse turvallisesti. Voit ostaa meiltä kertausajotunteja niin paljon kuin tarvitset. Autamme myös ulkomaalaisen ajokortin vaihdossa suomalaiseen korttiin.

Teoria ja ajotunnit

Teoriaopinnot suoritetaan etänä verkossa ja voit suorittaa ne paikasta riippumatta, vaikka kotisohvaltasi. Voit halutessasi aloittaa teoriaopinnot heti, kun ilmoittautumisesi on vahvistettu. Ilmoittautua voit joko puhelimitse tai sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautumisen yhteydessä saat myös tarkemmat ohjeet teoriaopetukseen osallistumisesta.

Ajotunnit sovitetaan aikataulusi mukaan joustavasti - voit itse valita sinulle sopivan kellonajan ja päivän. Normaalisti ajotunnit aloitetaan joko Tikkurilan asemalta Vantaalla tai Puotilan metroaseman pysäköintialueelta Helsingissä. Joissakin tapauksissa, riippuen sovitusta aikataulusta, kohtaamispaikaksi voidaan sopia joku muu sinulle paremmin sopiva paikka. Tarkemmin ajotunneista voit aina sopia ajo-opettajasi kanssa.

Tervetuloa Autokouluun ArvoAjo!

bottom of page